
Панчета та диня? Персик та курка? А може персик з пармською шинкою? В новому сезонному меню il Molino можливо і таке! Італійське поєднання смаків, яке раніше ви навряд чи колись куштували. Наша команда шефів Леся та Юра, тижнями старанно працювали над рецептами нових страв, щоб ви ще трошки відчули приємну атмосферу літа та разом з нами приємний перейшли у спокійний осінній період.
Розпочати вишукану трапезу радимо з антіпасті з дині та страчатели під бальзаміком, а ще – з ніжної вершкової бурати з томатами та руколою. Якщо дуже зголоднілиь – запропонуємо соковиті равіолі з телячими щічками, тушковані в соусі блек-пепер, та запечену індичку з овочами під сирно-ожинним соусом. А якщо хочеться чогось вегетаріанського – спробуйте запечений рататуй під соусом песто. Для поціновувачів піци ми приготували нові літні смаки: піца Романа з анчоусами та буратою і Ла Фрута Формаджі з фруктами та козячим сиром. А на десерт – ніжний мигдалевий тарт з ягодами та вишукане горіхове тирамісу.
Поспішай забронювати собі столик та влаштувати собі приємну італійську вечерю з новим сезонним меню il Molino!)